Apollonia Radio

Transfagarasanul se închide din 1 noiembrie până la anul

 Breaking News
  • BUST DEDICAT POETULUI BESARION GABASHVILI Pe 24 ianuarie 2019, va fi inaugurat la Iaşi bustul poetului clasic georgian Besarion Gabashvili (Besiki). Monumentul poetului născut la Tbilisi în 1750 şi decedat la Iaşi în data de 24 ianuarie 1791 va fi amplasat pe strada Costache Negri. Iniţiativa municipalităţii porneşte de la propunerea pe care Excelenţa Sa Nikoloz Nikolozishvili, Ambasadorul Georgiei în România, a făcut-o în timpul vizitei la Iaşi din 5 – 6 iulie 2018. Poetul georgian Besarion Gabashvili este îngropat în zona fostei Biserici Sfânta Vineri. Din acele vremuri se păstrează doar placa funerară, pe care scrie: „În acest mormânt zace Principele Visarion Zaharovici Gabashvili, care a fost trimis ambasador al Ţarului David pe lângă prea...

Transfagarasanul se închide din 1 noiembrie până la anul

Transfagarasanul  se închide din 1 noiembrie până la anul
October 31
14:28 2018

Transfagarasanul se inchide intre Balea Cascada, judetul Sibiu, si Piscul Negru, judetul Arges, incepand din 1 noiembrie.

“Decizia inchiderii acestui sector de drum a fost luata in conformitate cu Regulamentul de functionare a drumului national DN 7C (Transfagarasan) numarul: AND 524/2015, dar si din cauza instabilitatii atmosferice la altiutudine ce poate produce fenomene meteorologice extreme in orice moment. Precizam ca sectorul de drum inchis circulatiei va fi semnalizat corespunzator”, anunta un comunicat al CNAIR.

Hits: 15

About Author

Ramona Lazar

Ramona Lazar

Related Articles