Apollonia Radio

Moş Crăciun şi Spiriduşul său la Radio Apollonia!

 Breaking News
  • BUST DEDICAT POETULUI BESARION GABASHVILI Pe 24 ianuarie 2019, va fi inaugurat la Iaşi bustul poetului clasic georgian Besarion Gabashvili (Besiki). Monumentul poetului născut la Tbilisi în 1750 şi decedat la Iaşi în data de 24 ianuarie 1791 va fi amplasat pe strada Costache Negri. Iniţiativa municipalităţii porneşte de la propunerea pe care Excelenţa Sa Nikoloz Nikolozishvili, Ambasadorul Georgiei în România, a făcut-o în timpul vizitei la Iaşi din 5 – 6 iulie 2018. Poetul georgian Besarion Gabashvili este îngropat în zona fostei Biserici Sfânta Vineri. Din acele vremuri se păstrează doar placa funerară, pe care scrie: „În acest mormânt zace Principele Visarion Zaharovici Gabashvili, care a fost trimis ambasador al Ţarului David pe lângă prea...

Moş Crăciun şi Spiriduşul său la Radio Apollonia!

Moş Crăciun şi Spiriduşul său la Radio Apollonia!
December 21
14:48 2018

Am fost foarte… cuminţi tot anul, aşa că Moşul a venit la noi, la Radio Apollonia, astăzi, 21 decembrie 2018. A fost însoţit de Spiriduşul său, care are grijă ca Moş Crăciun să nu uite să dea cadouri tuturor copiilor ascultători..

Invitaţii mei, Antonia şi George Slabu-Pascal, au primit daruri de la Moş Crăciun şi ne-au colindat, live, în studioul de radio:

Hits: 37

About Author

Ioana Nedelcu

Ioana Nedelcu

Related Articles