Apollonia Radio

MORT LA ATERIZARE PE AEROPORTUL IAȘI

 Breaking News
  • BUST DEDICAT POETULUI BESARION GABASHVILI Pe 24 ianuarie 2019, va fi inaugurat la Iaşi bustul poetului clasic georgian Besarion Gabashvili (Besiki). Monumentul poetului născut la Tbilisi în 1750 şi decedat la Iaşi în data de 24 ianuarie 1791 va fi amplasat pe strada Costache Negri. Iniţiativa municipalităţii porneşte de la propunerea pe care Excelenţa Sa Nikoloz Nikolozishvili, Ambasadorul Georgiei în România, a făcut-o în timpul vizitei la Iaşi din 5 – 6 iulie 2018. Poetul georgian Besarion Gabashvili este îngropat în zona fostei Biserici Sfânta Vineri. Din acele vremuri se păstrează doar placa funerară, pe care scrie: „În acest mormânt zace Principele Visarion Zaharovici Gabashvili, care a fost trimis ambasador al Ţarului David pe lângă prea...

MORT LA ATERIZARE PE AEROPORTUL IAȘI

MORT LA ATERIZARE PE AEROPORTUL IAȘI
October 29
11:17 2018

Cursa de duminică, 28 octombrie, Eindhoven – Iași a fost una cu ghinion pentru un pasager român de 67 de ani.

Chiar  în momentul  aterizării acesta ar fi făcut stop cardiorespirator.

Personalul medical al Aeroportului a început manevrele de resuscitare apelând și la serviciul 112.

Întâmplarea a făcut ca echipajul de terapie Intensivă a SMURD Iași să se afle la ora 18.45 la Aeroportul Iași pentru preluarea ujnui pacient cu infract adus cu elicopterul de la Bacău.

Drept pentru care, în cazul pacientului din cursa Eindhoven – Iași echipajul SMURD a putut interveni imediat.

S-a încercat resuscitarea timp de 60 minute, fără răspuns însă.

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional Iaşi susţin că bărbatul venea de la muncă din Olanda, pe ruta aeriană Eindhoven – Iaşi.

Hits: 84

About Author

Ramona Lazar

Ramona Lazar

Related Articles