Cel mai așteptat film al anului, Moromeții 2, va ajunge pe marile ecrane din România din 16 noiembrie, însă echipa filmului va porni într-o caravană prin țară încă de la finalul lunii octombrie. Turneul de promovare organizat de distribuitorul Transilvania Film își propune să ajungă în peste 50 de orașe, în special în cele unde există multiplex sau altă sală de cinema, astfel încât mult-așteptatul film să poată fi văzut de cât mai mulți spectatori.

Pelicula Moromeții 2 va avea patru proiecții de gală, în prezența echipei, în Iași, pe 13 noiembrie. Trei dintre acestea sunt la Cinema Ateneu, la orele 16:00, 18:30, respectiv 21:00. Proiecția specială de la ora 16:00 este una suplimentară, anunțată după ce primele două difuzări programate au devenit sold-out în doar câteva zile de la punerea biletelor în vânzare. Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul Cinema Ateneu sau de la casierie.

O a patra proiecție de gală este organizată în aceeași zi, la Cinema City, de la ora 20:00. Biletele vor fi puse în vânzare în rețeaua Cinema City și la casieria cinematografului.

Noutăți, programul evenimentelor din țară și povești din culisele filmărilor vor fi postate pe pagina de Facebook a filmului: https://www.facebook.com/Morometii2/

Views: 78