Please set up your API key!

Apollonia Radio

INCIDENTE LA MITINGUL PSD DE LA IAŞI

 Breaking News
  • Ascultă noua piesă The Mono Jacks, “Gloria” – AUDIO The Mono Jacks începe promovarea noului albumul ”Gloria” lansând piesa titulară. Cel de-al doilea album al trupei în limba română va fi lansat în luna februarie. Momentul “Ușor distorsionat” a fost depășit, iar acum The Mono Jacks își revendică “Gloria”. Așa se numește noul album al formației, precum și primul single lansat. “Gloria poate să-ți dea un sens în viață” “Gloria, în primul rând, e un nume de femeie și-mi imaginez că e o femeia foarte frumoasă. Gloria poate să te-nșele. Poate să te facă să faci lucruri mărețe. Gloria poate să te ucidă sau Gloria poate să-ți dea un sens în viață. Cred că vorbim despre glorie pentru că...
  • Ce a lăsat în urmă Pink Floyd, trupa care nu s-a conformat și a unit prin muzică generații de fani – TOP 10 Nu e nimic obișnuit în legătură cu Pink Floyd. Formația a rescris rețeta succesului cu fiecare nou album, demonstrând că de fapt nu există o rețetă și că ar fi o prostie dacă ar urmări așa ceva. Piesele formației descriu evoluția unor muzicieni extrem de talentați, ce au oferit publicului, de fiecare dată, tot ce au avut mai bun. Fără compromisuri și fără a urma rigorile industriei. Astfel au reușit să rămână în istorie pentru mesaj, emoție și un geniu creativ reconfirmat mereu, cu fiecare tânără generație. Coperta albumului ”Wish You Were Here”, a trupei Pink Floyd Pink Floyd este una dintre cele mai de succes și influente trupe rock...
  • Ozzy Osbourne ni se prezintă ca “Ordinary Man” alături de Elton John, anunțând data lansării albumului și viitoarele concerte – AUDIO & DATE TURNEU 2020 Ozzy Osbourne aduce în fața publicului cea mai vulnerabilă fațetă a sa lansând single-ul titular al noului album “Ordinary Man”. Aflăm cu acest prilej și când va fi pus în vânzare discul, precum și datele reprogramate ale turneului european. Ozzy Osbourne (screenshot YouTube) Ozzy Osbourne lansează pe 21 februarie cel de-al 12-lea album solo de studio. Intitulat “Ordinary Man“, ca și colaborarea sa cu Elton John, materialul scoate la iveală muzica unui artist care și-a dedicat aproape întreaga sa viață artei sale. Acesta este și mesajul noului său single cu Elton, în versurile căruia îl descoperim pe Ozzy dezarmat, dar fără a dori să-și accepte condiția efemeră: “The truth is I don’t wanna...
  • Nominalizările Brit Awards 2020 – Care va fi piesa anului? La început de 2020, artiștii britanici culeg roadele creațiilor lansate în 2019. Nominalizările pentru Brit Awards 2020 ni-i aduc în prim-plan pe cei care s-au remarcat, pentru piesa anului intrând în cursă 10 melodii ce s-au auzit în parte și la radio-urile de nișă de la noi. Cea de-a 40-a ediție a premiilor acordate de Industria Fonografică Britanică va fi o ediție care va celebra nume noi. Artistii debutanți Dave și Lewis Capaldi au cele mai multe nominalizări, ambii fiind prezenți în categoriile Best Male, Best New Artist și Song Of The Year. Rapper-ul britanic Santan Dave, zis simplu Dave, este un artist de doar 21 de ani cu multiple valențe. Compune, cântă la...
  • De vorbă cu tine, despre vacanţăăăă! Despre vacanţă, despre bucuria regăsirii, într-un dialog cu terapeutul Cristina Laura Neamţu: Foto: Ioana Nedelcu Hits: 171...

INCIDENTE LA MITINGUL PSD DE LA IAŞI

INCIDENTE LA MITINGUL PSD DE LA IAŞI
May 09
16:18 2019

Centrul oraşului este cea mai sigură zonă din oraş, aceasta întrucât sute de jandarmi şi poliţişti au închis perimetrul cuprins între Casa Modei, Colegiul Naţional şi Piaţa Spiridon pentru a le permite delegaţiilor PSD să ajungă în locul destinat mitingului. Primele delegaţii au ajuns în jurul orei 13.45, fiind vorba de 200-300 de oameni veniţi din Bacău.

Evenimentul tinde să devină unul tensionat în condiţiile în care există într-o laterală a pieţei un grup de opozanţi PSD, care, în ciuda demersurilor Jandameriei, refuză să părăsească piaţa. Aceştia s-au baricadat într-un cort unde se strâng semnături pentru reducerea numărului de parlamentari (activitate autorizată de Primărie în urmă cu mai multă vreme şi pe un termen mai lung de timp).

Deşi se spunea că momentele artistice vor avea loc după ora 16.00, fanfara pregătită pentru eveniment a început să cânte în jurul orei 14.00, odată cu popularea pieţei cu alte delegaţii de manifestanţi.

Interesant este faptul că oamenii aduşi din toată Moldova la miting nu se sfiesc să critice guvernarea PSD, pentru starea precară a infrastructurii sistemului de sănătate din România, fiind de părere că nu reprezintă o prioritate pentru actuala guvernare.

Pe Şoseaua Naţională, simpatizanţii PSD au dat nas în nas cu grupurile anti-Dragnea. Forţele de ordine au intervenit şi au despărţit cele două tabere cu materiale pirotehnice. Locuitorii de la blocurile din zonă sunt speriaţi, întrucât acestea pot cauza incendii, atunci când sunt folosite necorespunzător.

Piaţa Unirii continuă să se populeze. Oameni veniţi din Vaslui, Botoșani, Neamț, Bacău, Vrancea au ajuns în centrul oraşului. Nu lipsesc manifestanţi aflaţi în stare de ebrietate. Menţionăm că pe o rază de 700 de metri în jurul Pieţei Unirii nu se comercializează băuturi alcoolice.

Jandarmii încearcă să-i evacueze pe manifestanţii veniţi în Piaţa Uniri pentru a susţine o contramanifestaţie. Aceştia afişează mesaje antiDragnea: ”Moldova nu este a ta” ,”PSD ciuma roşie!”, ”Fără penali în funcţii publice!”.

Un grup extrem de virulent se află la gardul de protecţie care desparte Piaţa Unirii de staţiile CTP. Sunt dotaţi cu fluiere şi vuvuzele şi scandează ”Nu la guvernare/ Dragnea la închisoare!”. Pe de altă parte, jandarmii îi evacuează din Piaţa Unirii pe protestatarii infilitraţi.

Deşi la nivel declarativ, liderii social-democraţi au spus că vor aduce la Iaşi 40.000 de participanţi, în realitate, surse din partid spun că aşteptările sunt că va fi o prezenţă de 20.000 – 25.000 de oameni. Liviu Dragnea, alături de alţi lideri importanţi ai partidului, dar şi de candidaţi la alegerile europarlamentare vor urca pe scena amenajată în Piaţa Unirii pentru acest eveniment.

Perimetru în care va avea loc mitingul, şi pentru care PSD Iaşi a obţinut autorizaţie de la Primăria Iaşi pe data de 3 mai 2019, are în jur de 8.000 de metri pătraţi.

Zona a fost înconjurată cu garduri metalice, care ar trebui să împiedice protestatarii să intre în zona scenei şi să îi huiduie pe liderii social democraţi.

Accesul în Piaţa Unirii din Iaşi se face după ce fiecare cetăţean trece printr-un filtru al forţelor de ordine. În afara jandarmilor de la Iaşi, sunt 400 veniţi din Constanţa şi câteva sute de la brigada mobilă din Bacău.
Foto> google.com

Hits: 19

APOLLONIA RADIO LIVE

ASCULTA APOLLONIA RADIO


Vizitatori

  • 76
  • 672
  • 4,608
  • 254,427
  • 56,838
www.RomaniaRadio.ro radio online: dance, populara, manele...