Apollonia Radio

Gânduri de început de an la Radio Apollonia

 Breaking News
  • BUST DEDICAT POETULUI BESARION GABASHVILI Pe 24 ianuarie 2019, va fi inaugurat la Iaşi bustul poetului clasic georgian Besarion Gabashvili (Besiki). Monumentul poetului născut la Tbilisi în 1750 şi decedat la Iaşi în data de 24 ianuarie 1791 va fi amplasat pe strada Costache Negri. Iniţiativa municipalităţii porneşte de la propunerea pe care Excelenţa Sa Nikoloz Nikolozishvili, Ambasadorul Georgiei în România, a făcut-o în timpul vizitei la Iaşi din 5 – 6 iulie 2018. Poetul georgian Besarion Gabashvili este îngropat în zona fostei Biserici Sfânta Vineri. Din acele vremuri se păstrează doar placa funerară, pe care scrie: „În acest mormânt zace Principele Visarion Zaharovici Gabashvili, care a fost trimis ambasador al Ţarului David pe lângă prea...

Gânduri de început de an la Radio Apollonia

Gânduri de început de an la Radio Apollonia
January 03
15:01 2019

Ne-am obişnuit ca la început de an să facem o listă cu obiectivele pe care vrem să le atingem în următoarele 12 luni. Cei mai mulţi îşi doresc bani, călătorii, sănătate şi, cel mai important, să rămână alături de cei dragi.

Fericiţi, trişti, încrezători sau zâmbitori, oamenii şi-au pus speranţe în noul an: să fie mai bun, să le meargă bine şi să fie sănătoşi.

Ce dorinţe şi-au pus ascultătorii noştri de radio, aflaţi în interviurile care urmează…

Interviu cu prietenul nostru, Thomas Mendel, de la Cluj:

Ascultaţi un interviu cu Micha Mendel, Radio Cluj:

Hits: 19

About Author

Ioana Nedelcu

Ioana Nedelcu

Related Articles