Apollonia Radio

Epidemie de gripă în România

 Breaking News
  • BUST DEDICAT POETULUI BESARION GABASHVILI Pe 24 ianuarie 2019, va fi inaugurat la Iaşi bustul poetului clasic georgian Besarion Gabashvili (Besiki). Monumentul poetului născut la Tbilisi în 1750 şi decedat la Iaşi în data de 24 ianuarie 1791 va fi amplasat pe strada Costache Negri. Iniţiativa municipalităţii porneşte de la propunerea pe care Excelenţa Sa Nikoloz Nikolozishvili, Ambasadorul Georgiei în România, a făcut-o în timpul vizitei la Iaşi din 5 – 6 iulie 2018. Poetul georgian Besarion Gabashvili este îngropat în zona fostei Biserici Sfânta Vineri. Din acele vremuri se păstrează doar placa funerară, pe care scrie: „În acest mormânt zace Principele Visarion Zaharovici Gabashvili, care a fost trimis ambasador al Ţarului David pe lângă prea...

Epidemie de gripă în România

Epidemie de gripă în România
February 01
09:42 2019

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat, miercuri dimineaţă că e declarată epidemie de gripă, deoarece au fost înregistrate trei săptămâni epidemice consecutive şi sunt 63 de decese din cauza bolii.

Ce ar fi bine să facem ca să nu ne îmbolnăvim sau cum să tratăm virozele respiratorii şi gripa ne spune doamna Dr. Anca Deleanu , Preşedintele Colegiului Medicilor de Familie Iaşi, în interviul acordat Radio Apollonia:

Hits: 5

About Author

Ioana Nedelcu

Ioana Nedelcu

Related Articles