Apollonia Radio

Donați pentru câinii din adăposturi, sâmbătă, 15 decembrie 2018

 Breaking News
  • BUST DEDICAT POETULUI BESARION GABASHVILI Pe 24 ianuarie 2019, va fi inaugurat la Iaşi bustul poetului clasic georgian Besarion Gabashvili (Besiki). Monumentul poetului născut la Tbilisi în 1750 şi decedat la Iaşi în data de 24 ianuarie 1791 va fi amplasat pe strada Costache Negri. Iniţiativa municipalităţii porneşte de la propunerea pe care Excelenţa Sa Nikoloz Nikolozishvili, Ambasadorul Georgiei în România, a făcut-o în timpul vizitei la Iaşi din 5 – 6 iulie 2018. Poetul georgian Besarion Gabashvili este îngropat în zona fostei Biserici Sfânta Vineri. Din acele vremuri se păstrează doar placa funerară, pe care scrie: „În acest mormânt zace Principele Visarion Zaharovici Gabashvili, care a fost trimis ambasador al Ţarului David pe lângă prea...

Donați pentru câinii din adăposturi, sâmbătă, 15 decembrie 2018

Donați pentru câinii din adăposturi, sâmbătă, 15 decembrie 2018
December 11
12:24 2018

Nu uitați de campania “Ai cumva o păturică?” de sâmbăta aceasta, 15 decembrie! Le veți aduce bucurii câinilor din adăposturi! Donațiile se strâng în parcarea Carrefour Felicia între orele 14:00 și 16:00.Nu uitați de campania “Ai cumva o păturică?” de sâmbăta aceasta, 15 decembrie! Le veți aduce bucurii câinilor din adăposturi! Donațiile se strâng în parcarea Carrefour Felicia între orele 14:00 și 16:00.

Evenimentul este organizat anual pentru padocurile din Iași și din jurul orașului și are ca scop strângerea de alimente, pături, haine vechi, covoare, medicamente și produse de curățenie pentru acestea. Cățeii și pisicile au mare nevoie de puţinul ajutor pe care iubitorii de animale îl pot dona.

Beneficiari:

  • Adăpost Câini Târgu Frumos
  • Adăpost Câini Miroslava / Toto- prietenul animalelor
  • Asociația MaxDog

Adăposturile pot fi contactate și pentru donații directe.

“Vă încurajăm întotdeauna să adoptați din adăposturile din Iași. Chiar dacă nu vom schimba lumea, pentru fericitul ales aceasta va deveni cel mai frumos loc cu putință”, scriu organizatorii.

Aflați amănunte de pe pagina de Facebook a organizatorului și de pe pagina de Facebook a evenimentului.

Hits: 14

About Author

Ramona Lazar

Ramona Lazar

Related Articles