Apollonia Radio

Conferințele Bookland la Iași (3-7 decembrie) 2018

 Breaking News
  • BUST DEDICAT POETULUI BESARION GABASHVILI Pe 24 ianuarie 2019, va fi inaugurat la Iaşi bustul poetului clasic georgian Besarion Gabashvili (Besiki). Monumentul poetului născut la Tbilisi în 1750 şi decedat la Iaşi în data de 24 ianuarie 1791 va fi amplasat pe strada Costache Negri. Iniţiativa municipalităţii porneşte de la propunerea pe care Excelenţa Sa Nikoloz Nikolozishvili, Ambasadorul Georgiei în România, a făcut-o în timpul vizitei la Iaşi din 5 – 6 iulie 2018. Poetul georgian Besarion Gabashvili este îngropat în zona fostei Biserici Sfânta Vineri. Din acele vremuri se păstrează doar placa funerară, pe care scrie: „În acest mormânt zace Principele Visarion Zaharovici Gabashvili, care a fost trimis ambasador al Ţarului David pe lângă prea...

Conferințele Bookland la Iași (3-7 decembrie) 2018

Conferințele Bookland la Iași (3-7 decembrie) 2018
December 06
20:20 2018

Conferințele BookLand Evolution, aflate la a 5-a ediție, continuă să promoveze importanța educației și să încurajeze performanța. Zeci de mii de tineri din 23 orașe ni s-au alaturat an de an, au interacționat cu peste 2000 speakeri și au făcut primul pas mareț înspre cariera care li se potrivește. Avem deosebita placere de a vă invita să participați în oricare dintre zilele de Conferințe sau, de ce nu, chiar la toate!

Conferințele BookLand Evolution au loc în Iași la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” în Aula Magna “Mihai Eminescu” (Bulevardul Carol I, nr.11).

Ascultaţi un interviu cu doamna Mihaela Petrovan

Hits: 34

About Author

Ioana Nedelcu

Ioana Nedelcu

Related Articles