Apollonia Radio

Circulația mijloacelor de transport public va fi modificată în zilele de 12 și 15 octombrie

 Breaking News
  • BUST DEDICAT POETULUI BESARION GABASHVILI Pe 24 ianuarie 2019, va fi inaugurat la Iaşi bustul poetului clasic georgian Besarion Gabashvili (Besiki). Monumentul poetului născut la Tbilisi în 1750 şi decedat la Iaşi în data de 24 ianuarie 1791 va fi amplasat pe strada Costache Negri. Iniţiativa municipalităţii porneşte de la propunerea pe care Excelenţa Sa Nikoloz Nikolozishvili, Ambasadorul Georgiei în România, a făcut-o în timpul vizitei la Iaşi din 5 – 6 iulie 2018. Poetul georgian Besarion Gabashvili este îngropat în zona fostei Biserici Sfânta Vineri. Din acele vremuri se păstrează doar placa funerară, pe care scrie: „În acest mormânt zace Principele Visarion Zaharovici Gabashvili, care a fost trimis ambasador al Ţarului David pe lângă prea...

Circulația mijloacelor de transport public va fi modificată în zilele de 12 și 15 octombrie

Circulația mijloacelor de transport public va fi modificată în zilele de 12 și 15 octombrie
October 10
15:29 2018

Vineri, 12 octombrie, între orele 19:00 – 20:30, va fi restricționată circulația tramvaielor pe tronsonul Piața Unirii – Târgu-Cucu, în intersecțiile Str. Cuza Vodă – Str. I. C. Brătianu și Str. Cuza Vodă – Str. Armeană, în timpul desfășurării Pelerinajului ”Calea Sfinților”.

Luni, 15 octombrie, mai multe trasee de tramvai și autobuz vor fi deviate, pentru desfășurarea Super Concertului de la Palatul Culturii, care va încheia Sărbătorile Iașului 2018.

Astfel, de la ora 15:00, va fi închisă circulația rutieră pe Str. Palat și Bd. A. Panu. Excepție va face calea de rulare a tramvaielor din fața Palatului Culturii, ce va fi închisă începând cu ora 18:00.

Concret, începând cu ora 15:00, traseele de autobuz 28 și 41 vor fi deviate pe Str. Sf. Lazăr, iar de la ora 17:30 circulația tramvaielor de pe traseele 8 și 9 va fi întreruptă. De asemenea, tramvaiele de pe traseele 1 și 13 vor circula deviat prin Tudor Vladimirescu, pe itinerariile Copou – Târgu-Cucu – Tudor Vladimirescu – Tătărași și retur.

Transportul călătorilor pe traseul 9 va fi asigurat de autobuze.

Sursa: Compania de Transport Public Iași

Hits: 46

About Author

Ramona Lazar

Ramona Lazar

Related Articles