Apollonia Radio

Ce culoare ţi se potriveşte?

 Breaking News
  • BUST DEDICAT POETULUI BESARION GABASHVILI Pe 24 ianuarie 2019, va fi inaugurat la Iaşi bustul poetului clasic georgian Besarion Gabashvili (Besiki). Monumentul poetului născut la Tbilisi în 1750 şi decedat la Iaşi în data de 24 ianuarie 1791 va fi amplasat pe strada Costache Negri. Iniţiativa municipalităţii porneşte de la propunerea pe care Excelenţa Sa Nikoloz Nikolozishvili, Ambasadorul Georgiei în România, a făcut-o în timpul vizitei la Iaşi din 5 – 6 iulie 2018. Poetul georgian Besarion Gabashvili este îngropat în zona fostei Biserici Sfânta Vineri. Din acele vremuri se păstrează doar placa funerară, pe care scrie: „În acest mormânt zace Principele Visarion Zaharovici Gabashvili, care a fost trimis ambasador al Ţarului David pe lângă prea...

Ce culoare ţi se potriveşte?

Ce culoare ţi se potriveşte?
January 28
14:50 2019

Ai nevoie de puţin noroc în viaţa ta?

E foarte simplu: îmbracă un pulover cărămiziu sau mănâncă o portocală!

Tradiţia indiană spune că, pentru a ne găsi norocul în viaţă, pentru a fi fericiţi, sănătoşi, frumoşi şi luminoşi , trebuie să învăţăm să ne folosim de mediul inconjurator. Iar cea mai accesibilă metodă e terapia cromatică.

A purta o anume culoare te poate echilibra, îţi poate aduce fericire şi mulţumire, şi poate influenţa reacţiile celor din jur faţă de tine.

Să ne lăsăm guvernaţi de culoare, atunci!

Ascultaţi un interviu cu designer Mihaela Iacob:

Foto: mihaela iacob/facebook.com

Hits: 13

About Author

Ioana Nedelcu

Ioana Nedelcu

Related Articles