Apollonia Radio

“Bohemian Rhapsody”, de vineri 2 noiembrie, în cinematografe

 Breaking News
  • BUST DEDICAT POETULUI BESARION GABASHVILI Pe 24 ianuarie 2019, va fi inaugurat la Iaşi bustul poetului clasic georgian Besarion Gabashvili (Besiki). Monumentul poetului născut la Tbilisi în 1750 şi decedat la Iaşi în data de 24 ianuarie 1791 va fi amplasat pe strada Costache Negri. Iniţiativa municipalităţii porneşte de la propunerea pe care Excelenţa Sa Nikoloz Nikolozishvili, Ambasadorul Georgiei în România, a făcut-o în timpul vizitei la Iaşi din 5 – 6 iulie 2018. Poetul georgian Besarion Gabashvili este îngropat în zona fostei Biserici Sfânta Vineri. Din acele vremuri se păstrează doar placa funerară, pe care scrie: „În acest mormânt zace Principele Visarion Zaharovici Gabashvili, care a fost trimis ambasador al Ţarului David pe lângă prea...

“Bohemian Rhapsody”, de vineri 2 noiembrie, în cinematografe

“Bohemian Rhapsody”, de vineri 2 noiembrie, în cinematografe
November 02
12:55 2018

Cel mai așteptat film al acestui sfârșit de an, “Bohemian Rhapsody” intră, de vineri, în cinematografele românești.

Pelicula urmărește ascensiunea meteorică a formației Queen, de la înfiinţare şi până la celebrul concert Live Aid din 1985, susținut la Londra în faţa a 72.000 de spectatori.

Regretatul Freddie Mercury este încarnat de Rami Malek, actor american cu origini egiptene.

Bohemian Rhapsody a avut premiera mondială, în octombrie, pe Wembley Arena. Încasările vor fi donate organizaţiei fondate în numele lui Freddie Mercury.

Recent, a fost lansată coloana muzicală a producției.

Trupa Queen a continuat să concerteze și să înregistreze chiar și atunci când sănătatea lui Freddie Mercury s-a deteriorat. În 1991, la o zi după ce a recunoscut public că suferă de SIDA, artisul a murit la vârsta de 45 de ani.

Hits: 24

About Author

Ramona Lazar

Ramona Lazar

Related Articles