Apollonia Radio

“After morning” la Radio Apollonia are două rubrici noi

 Breaking News
  • BUST DEDICAT POETULUI BESARION GABASHVILI Pe 24 ianuarie 2019, va fi inaugurat la Iaşi bustul poetului clasic georgian Besarion Gabashvili (Besiki). Monumentul poetului născut la Tbilisi în 1750 şi decedat la Iaşi în data de 24 ianuarie 1791 va fi amplasat pe strada Costache Negri. Iniţiativa municipalităţii porneşte de la propunerea pe care Excelenţa Sa Nikoloz Nikolozishvili, Ambasadorul Georgiei în România, a făcut-o în timpul vizitei la Iaşi din 5 – 6 iulie 2018. Poetul georgian Besarion Gabashvili este îngropat în zona fostei Biserici Sfânta Vineri. Din acele vremuri se păstrează doar placa funerară, pe care scrie: „În acest mormânt zace Principele Visarion Zaharovici Gabashvili, care a fost trimis ambasador al Ţarului David pe lângă prea...

“After morning” la Radio Apollonia are două rubrici noi

“After morning” la Radio Apollonia are două rubrici noi
November 05
15:19 2018

În fiecare dimineaţă, de la 10.30 la 10.35 ascultaţi rubrica “Sport matinal” cu Marius Silviu Burlui, corespondenţă din Galaţi!

Pentru că ne dorim să fim în pas cu moda, ascultăm sfaturile designerului Mihaela Iacob, în rubrica “Iaşi Style”, de la  11.20 la 11.30, în fiecare zi!

La serviciu sau acasă ascultaţi programele Radio Apollonia pe www.apolloniaradio.ro!

Hits: 30

About Author

Ioana Nedelcu

Ioana Nedelcu

Related Articles