Apollonia Radio

A vrut să se mărite, a cerut ajutorul poliţiştilor dar a ajuns în închisoare

 Breaking News
  • BUST DEDICAT POETULUI BESARION GABASHVILI Pe 24 ianuarie 2019, va fi inaugurat la Iaşi bustul poetului clasic georgian Besarion Gabashvili (Besiki). Monumentul poetului născut la Tbilisi în 1750 şi decedat la Iaşi în data de 24 ianuarie 1791 va fi amplasat pe strada Costache Negri. Iniţiativa municipalităţii porneşte de la propunerea pe care Excelenţa Sa Nikoloz Nikolozishvili, Ambasadorul Georgiei în România, a făcut-o în timpul vizitei la Iaşi din 5 – 6 iulie 2018. Poetul georgian Besarion Gabashvili este îngropat în zona fostei Biserici Sfânta Vineri. Din acele vremuri se păstrează doar placa funerară, pe care scrie: „În acest mormânt zace Principele Visarion Zaharovici Gabashvili, care a fost trimis ambasador al Ţarului David pe lângă prea...

A vrut să se mărite, a cerut ajutorul poliţiştilor dar a ajuns în închisoare

A vrut să se mărite, a cerut ajutorul poliţiştilor dar a ajuns în închisoare
November 15
17:48 2018

Scenă desprinsă din filmele de la Hollywood. Totul a avut loc la o secţie de Poliţie din Suceava. O tânără din Constanţa a vrut să aibă o cerere în căsătorie mai puţin obişnuită şi de care să îşi amintească şi peste ani de zile. Pentru aceasta a cerut ajutorul poliţiştilor. S-a dovedit că erau persoanele nepotrivite pentru un astfel de eveniment.

Femeia în vârstă de 24 de ani a cerut oamenilor legii să îi contacteze iubitul pentru a o cere de nevastă. În loc de inelul de logodnă, drept răspuns oamenii legii i-au pus brăţările cătuşilor pe mână. Asta după ce au verificat-o pe femeie în bazele de date şi au constatat că era dată în urmărire naţională. Pe numele tinerei magistraţii au semnat în lipsa ei un mandat de executare a pedepsei pentru trei ani de închisoare, pentru furturi.

După teribila păţanie, tânăra a fost încarcerată în Penitenciarul Botoşani.

Anda Matei

Hits: 21

About Author

Ramona Lazar

Ramona Lazar

Related Articles