Apollonia Radio

9 ZEBRE PE UN DRUM DE 300 DE METRI

 Breaking News
  • BUST DEDICAT POETULUI BESARION GABASHVILI Pe 24 ianuarie 2019, va fi inaugurat la Iaşi bustul poetului clasic georgian Besarion Gabashvili (Besiki). Monumentul poetului născut la Tbilisi în 1750 şi decedat la Iaşi în data de 24 ianuarie 1791 va fi amplasat pe strada Costache Negri. Iniţiativa municipalităţii porneşte de la propunerea pe care Excelenţa Sa Nikoloz Nikolozishvili, Ambasadorul Georgiei în România, a făcut-o în timpul vizitei la Iaşi din 5 – 6 iulie 2018. Poetul georgian Besarion Gabashvili este îngropat în zona fostei Biserici Sfânta Vineri. Din acele vremuri se păstrează doar placa funerară, pe care scrie: „În acest mormânt zace Principele Visarion Zaharovici Gabashvili, care a fost trimis ambasador al Ţarului David pe lângă prea...

9 ZEBRE PE UN DRUM DE 300 DE METRI

9 ZEBRE PE UN DRUM DE 300 DE METRI
November 12
12:49 2018

O stradă proaspăt asfaltată dintr-un cartier din orașul Suceava a fost „decorată” și cu 9 treceri de pieton, făcute din poartă în poartă, pe o distanță de doar 300 de metri, relatează stirisuceava.net.

Deși strada este una înfundată și are o lungime de doar 300 de metri, cele 25 de case care se regăsesc în zonă sunt acum „legate” prin treceri de pietoni.

Imaginile au stârnit stupoarea sucevenilor.„Nu ai voie să parchezi la 25 de metri de trecerea de pietoni. Să vezi de acum amenzi!”, a comentat un utilizator pe Facebook.

Imaginile au apărut la scurt timp după ce, în Maramureș, mai multe treceri de pietoni unesc…șanțurile de pe marginea drumului, spre revolta localnicilor.

Hits: 14

About Author

Ramona Lazar

Ramona Lazar

Related Articles