Apollonia Radio

5 copii au primit o locuinţă nouă

 Breaking News
  • BUST DEDICAT POETULUI BESARION GABASHVILI Pe 24 ianuarie 2019, va fi inaugurat la Iaşi bustul poetului clasic georgian Besarion Gabashvili (Besiki). Monumentul poetului născut la Tbilisi în 1750 şi decedat la Iaşi în data de 24 ianuarie 1791 va fi amplasat pe strada Costache Negri. Iniţiativa municipalităţii porneşte de la propunerea pe care Excelenţa Sa Nikoloz Nikolozishvili, Ambasadorul Georgiei în România, a făcut-o în timpul vizitei la Iaşi din 5 – 6 iulie 2018. Poetul georgian Besarion Gabashvili este îngropat în zona fostei Biserici Sfânta Vineri. Din acele vremuri se păstrează doar placa funerară, pe care scrie: „În acest mormânt zace Principele Visarion Zaharovici Gabashvili, care a fost trimis ambasador al Ţarului David pe lângă prea...

5 copii au primit o locuinţă nouă

5 copii au primit o locuinţă nouă
December 06
20:48 2018

Despre Sfântul Nicolae se spune că era blând, fără de răutate şi smerit cu duhul, ferindu-se de îngâmfare. Sărmanilor le era tată; săracilor, milostiv; mângâietor celor ce plângeau, ajutător celor năpăstuiţi şi tuturor mare făcător de bine.

O minune, am putea spune, s-a petrecut chiar de ziua în care îl celebrăm pe Sfântul Nicolae: 5 copii din satul Crucea, Comuna Lungani, a căror casă a ars cu un an în urmă, au primit astăzi, 6 decembrie 2018, în dar o locuinţă nouă.

Serviciul Voluntar de Ambulanţă a fost cel care a reuşit să ducă la bun sfârşit acest proiect de suflet.

Ascultaţi un interviu cu domnul Marius Graţian Benchea, Director general al Serviciului Voluntar de Ambulanţă Iaşi, marca Radio Apollonia.

 

Hits: 4

About Author

Ioana Nedelcu

Ioana Nedelcu

Related Articles