Marţi, 13 februarie, este marcată Ziua Mondială a Radioului – World Radio Day – în semn de apreciere pentru acest influent mijloc de informație și cultură. Această zi a fost proclamată la 3 noiembrie 2011, de către cea de-a 36-a Conferinţă generală a UNESCO, ratificată de Adunarea Generală a UNESCO din decembrie 2012 şi marchează prima emisie a postului de radio al Națiunilor Unite, în anul 1946.

Într-o zi de sărbătoare, vă invit să cunoaşteţi trei jurnalişti, trei oameni îndrăgostiţi iremediabil de munca lor şi de ascultătorii care înseamnă rostul lor de zi cu zi…

Un dialog fără frontiere, jurnalista Raluca Daria Diaconiuc, Radio Iaşi – Zina Bivol, jurnalistă la radioul “Vocea Basarabiei” din Chişinău, Republica Moldova:

 

Un dialog fără frontiere, jurnalistul  Claudiu Pădurean, Radio Cluj – Zina Bivol, jurnalistă la radioul “Vocea Basarabiei” din Chişinău, Republica Moldova:

Să o cunoaştem pe Zina Bivol, poeta… A lansat volumul de poezii”Femeia cu gust de lapte”. Recită Viorel Cozma, soţul Zinei..

“La mulţi ani!” jurnaliştilor de radio din România şi de pretutindeni!!!

Visits: 103